Vill du vara med på en unik utvecklingsresa på ett företag med en stark vision gällande digitala innovationer för ökad effektivitet på gårdar och förbättrad djurhälsa? Vi är under en kraftig expansion och behöver stärka vår utvecklingsorganisation. Vill du bli del av ett härligt team där vi också jobbar med off-shore utveckling via vår partner Rootcode på Sri Lanka. Vi söker dig som är senior fullstackutvecklare och intresserad av att arbeta i en dynamisk miljö och vara en central kugge i teamet.  

Om Agricam

Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner. Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter. 

Företagets mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer, unika digitala lösningar och appar för den operativa verksamheten, samt integrationer mot externa datakällor bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet på mjölkgårdar. 

Under åren har företaget utvecklats och vuxit sig allt större. Fokus ligger på SaaS-lösningar, AI-baserad analys och rådgivning samt beslutsstödsystem där de olika aktörerna samverkar. Resultatet är en helhetslösning som skapar förutsättningar för förbättrad djurhälsovård, ökad produktion och minskade kostnader. 

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Agricam kommer du att arbeta med arkitektur, utveckling, test och underhåll av våra produkter och lösningar som vi utvecklar. Våra produkter utbyter data med både egna och andra företags produkter. Du blir en viktig del i att skapa robusta integrerade dataflöden mellan systemen.  

Som senior fullstackutvecklare blir du en viktig del i att få leda teknikutvecklingen på företaget inklusive vår molnlösning i Azure. 

Vi söker dig som...

Har en högskoleexamen eller motsvarande inom data/IT och har ett stort intresse för produktutveckling. Du har minst 5 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och är och vill vara stolt över de resultat som du lämnar ifrån dig.  

Utöver de tekniska färdigheterna så värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. Vi vill att du ska passa in hos oss i de team du kommer att jobba med på företaget. 

Du ska gärna ha kunskap och erfarenhet inom
  • .NET
  • React
  • SQL
  • Azure / Azure DevOps
Meriterande färdigheter
  • Redux
  • NextJS
  • Kubernetes + Docker
  • IT-säkerhet

Som person är du noggrann, självgående och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra på företaget. 

Start: Omgående 

Omfattning: Heltid 

Plats: Linköping 

Ansökan 

Är du intresserad av tjänsten och motsvarar kraven är du välkommen att skicka in din ansökan med CV senaste den 20:e november 2022 till niklas.lanzen@agricam.se. 

För frågor gällande rollen vänligen kontakta Utvecklingschef Niklas Lanzén på 073-3011758 / niklas.lanzen@agricam.se eller VD Ulf Stern på 076-8987461 / ulf.stern@agricam.se.