Bli en del av vårt lösningsorienterade gäng

Kulturen på Agricam är öppen, platt och där beslutsvägarna är korta - samtidigt som vi är ambitiösa, beslutsamma och resultatorienterade. Vi gillar att hålla högt tempo! Bolagets struktur, processer och kultur stöttas av de mest moderna verktyg som finns på marknaden. Vår personal skall ha de bästa verktygen och förutsättningar för att lyckas med sina arbetsuppgifter. Vi arbetar datadrivet och med moderna verktyg - helt i linje med de arbetssätt vi vill införa hos våra kunder! 

Tre medarbetare i Agricam monter Agricams team på kontoret Två agricamare glada med näven i luften
Teamwork 

För att föra vår utveckling framåt är vårt teamwork viktigt. Vi har alla olika kompetenser, men bollar ofta våra olika utmaningar med varandra för att få ett nytt perspektiv. Vi är prestigelösa och säger vad vi tycker och tänker utan att det ska vara några konstigheter. 

Platt organisation

Vi har lagt alla hierarkier åt sidan och jobbar som ett tight team. Det gör att vi alla hjälps åt när det behövs, även om det innebär att du som till exempel utvecklare kokar kaffe på en mässa. Med detta arbetssätt skapar vi en arbetsplats som är välkomnande och jämlik.

Vi äger våra egna områden, tar ansvar

Vi tar mycket eget ansvar för våra arbetsområden och vad vi säger att vi ska göra. Vi ger medarbetare mycket mandat och ansvar. Det gör att vi kan lita på varandra. Det gör oss också effektiva i vår utveckling – alla känner ägandeskap och driver företaget framåt.

Hälsa, gemenskap och prestation 

Vi värdesätter våra medarbetares hälsa och investerar mycket i träning på jobbet och tränar gärna ihop. Vi anordnar mycket gemensamma utbildningar och träffas gärna på AWs. Alla bakgrunder är välkomna i vår gemenskap. Det viktiga för oss är att du som medarbetare har ambition och vill vara en högpresterare. 

Data Drivet

Agricam levererar till sina kunder, gårdar och veterinärer, en plattform av data som används för att förbättra deras verksamhet. På samma sätt använder vi själva mycket data i vår egen verksamhet - i den dagliga driften, i samband med förändring eller när beslut skall tas. Fakta och data är centralt i leveransen av vår kärnverksamhet. 

Moderna digitala verktyg

Agricam använder moderna digitala verktyg för att stödja produktiva och effektiva affärsprocesser. Vi gillar att automatisera och eliminera repetitiva arbetsuppgifter och frigöra tid till kärnverksamhet - nöjda kunder! Vi tycker om att jobba strukturerat och med effektiva processer. 

Lediga tjänster

Finns inte ditt drömjobb med på listan? Skicka ditt CV till info@agricam.se

Fullstack Utvecklare med fokus på Frontend

Linköping 100%

Agricam AB är en ledande aktör inom digital teknik för att förbättra djurhälsa och minska användningen av antibiotika inom jordbruket. Våra innovativa mjukvarulösningar hjälper lantbrukaren att effektivisera sin verksamhet genom avancerade verktyg för arbetsledning. Vi drivs av innovation och jobbar i teknikens framkant med appar, webbappar, och AI-lösningar för att hantera utmaningarna i det moderna lantbruket. Exempel på en av våra produkter är Djurhälsoportalen som du kan läsa mer om här: Djurhälsoportalen. Vi söker nu en Fullstack Utvecklare med fokus på Frontend för att bli en del av vårt team.

Läs mer