Elin Johansson

Customer Success Representative
4-Jan-24-2023-12-42-02-8190-PM

 

Födelseort: Norrköping

Utbildning: Husdjursagronom

På Agricam sedan: 2022

Favorit arbetsuppgift: Gårdsbesöken

Elin Johansson är utbildad husdjursagronom och arbetar som Customer Success Representative, vilket innebär att hon är kundansvarig och utbildar våra nya kunder i hur produkterna ska användas på bästa sätt. Hon har även uppföljningsmöten med befintliga kunder för att se till att allt fungerar och att det flyter på bra.

På fritiden gillar Elin att dansa, vara i skogen och umgås med familj och vänner. En vanlig arbetsdag för Elin är varierande, många möten med både kollegor och lantbrukare är vanligt. Likaså förberedelser inför utbildningar och uppföljningar av arbetet och resultat förekommer. Elin håller ställningarna helt enkelt!

Fördelar med Agricam enligt Elin: ”Vi bistår lantbrukarna med verktyg för att kunna hålla koll på djurhälsan, även rådgivning och utbildning kring hur produkterna används för att ge bäst resultat. Vi är med hela vägen.”

Det bästa med Agricam:

  • Kollegor med stor och varierande kompetens
  • Trevliga kunder som är öppna för nya lösningar
  • Korna såklart

Ian Abrahamson

Cow Account Manager
1-Jan-24-2023-12-42-02-7531-PM

 

Födelseort: Stockholm

Utbildning: Nationalekonomi & Service Management

På Agricam sedan: 2022

Favorit arbetsuppgift: Kundmöten, helt klart

Ian Abrahamson arbetar som Cow Account Manager vilket innebär att han är säljare. Ian har region syd som sitt ansvarsområde och i hans arbetsuppgifter ingår mycket kontakt med nya kunder och möten ute på gårdar. En vanlig dag på jobbet för Ian finns inte, det är väldigt varierande men mycket telefonsamtal och kundmöten blir det. Han är utbildad inom nationalekonomi och service management. På fritiden jagar Ian helst av allt även om fiske och själva naturen också lockar.

”Det bästa med Agricam är att vi verkligen är med och bidrar till att vidareutveckla svenskt lantbruk och livsmedelsproduktion genom förbättrad djurhälsa.”

Ian tycker att det är väldigt stimulerande och roligt att arbeta på Agricam. Han anser att det är speciellt att arbeta i ett företag i tillväxt där alla arbetar tillsammans med en stark övertygelse att vi kan göra nytta för svenskt lantbruk.

Det bästa med Agricam:

  • Datadrivet/digitalt
  • Minskar dolda kostnader kopplade till djurhälsa
  • Ökar djurvälfärden med åtgärder baserade på gårdens egna data

Erika Anderskär

Data Scientist
3-Jan-24-2023-12-42-02-8149-PM

 

Födelseort: Linköping men uppväxt i Karlstad

Utbildning: Statistik, dataanalys och maskininlärning

På Agricam sedan: 2019

Favorit arbetsuppgift: Brainstorma idéer på hur vi kan få fram den bästa lösningen

Erika Anderskär arbetar som Data Scientist på Agricams kontor i Linköping. Hon ser till att våra kunder får ut så mycket information som möjligt från den data som Agricam har tillgång till. Bland annat arbetar Erika med att utveckla vår artificiella intelligens som analyserar bilder på mastitbakterier för att göra Bacticam ännu bättre. Hon ser också till att informationen presenteras på ett lättillgängligt sätt så att det blir enklare för våra kunder att förstå sin data.

En vanlig dag för Erika är att hon tillsammans med sina kollegor analyserar bilder på bakterier för att se till att vår artificiella intelligens i Bacticam lär sig att känna igen specifika bakterier. Det bästa med Agricam enligt Erika är kollegorna som är väldigt snälla och roliga. ”Vi har kul på jobbet och det gör att vi presterar bättre i det långa loppet.”

På fritiden är Erika helst ute i trädgården och fixar med grönsaksodlingar och blommor, hon tycker även om att vandra och tälta ute i naturen. Att lyssna på Taylor Swift gör hon mer än gärna!

Det bästa med Agricam:

  • Smarta och tekniska lösningar underlättar det dagliga arbetet
  • Uppföljning med besättningsveterinär och Agricams strategiveterinärer hjälper det långsiktiga besättningsarbetet

Niklas Lanzén

Head of Product Development 
2-Jan-24-2023-12-42-02-7130-PM

 

Födelseort: Kungälv

Utbildning: Civilingenjör Datateknik, LiU

På Agricam sedan: 2022

Favorit arbetsuppgift: Att tillsammans med teamet hitta sätt att göra våra produkter bättre

På vårt kontor i Linköping sitter Niklas Lanzén, utbildad civilingenjör i datateknik och arbetar som utvecklingschef.

– Att arbeta på Agricam är roligt och inspirerande, det är ett högt tempo med korta beslutsvägar. För Niklas är dagarna varierande och kan innehålla alltifrån samtal med personal till strategiska möten kring nya produkter. På fritiden gillar han att springa eller styrketräna, att arbeta i trädgården eller med husrenovering är något han gärna sysslar med också. Helt enkelt en aktiv kille och en tillgång till vårt team!

Det bästa med Agricam:

  • Kompetenta medarbetare
  • Olika erfarenheter hos personalen leder till framgång

Lediga tjänster


Just nu har vi tyvärr inga lediga tjänster.
Finns inte ditt drömjobb med på listan? Skicka ditt CV till info@agricam.se